Grupper

Selvhjælp Lolland

-Når livet gir udfordringer

Grupperne

 

I grupperne møder du andre i samme livssituation som dig

selv, det kan være du er berørt af sorg, skilmisse, eller stress. åske er du pårørende til en demensramt, psykisk syg eller noget helt andet.

I grupperne kan du:

  • Møde andre i samme situation som dig selv
  • Drage nytte af andres erfaring og viden
  • Bidrage med egne erfaringer
  • Få overblik over en svær situation
  • Udvikle dine egne personlige ressourcer

 

Grupperne består af 5-8 personer, som mødes om samme

problematik og emne i et uformelt og fortroligt miljø. I ruppen sættes i gang af en frivillig uddannet igangsætter. gangsætterens rolle er, at hjælpe dig med, at få tillid til gruppen og til at skabe gode rammer for gruppen. Efter få møder bliver gruppen selvkørenden, dog altid med støtte fra igangsætteren.

 

Sorg har ingen tid - sorg kan ikke gradbøjes - det vigtigste er der nogen som vil lytte” "

Citat fra deltager

 

Hvordan kommer jeg i en gruppe?

 

Hvis du vil høre mere og eventuelt starte i en gruppe, kan kontakte os på 61796955 eller skrive til os på kontakt@selvhjaelplolland.dk, så vil vi invitere dig til en uforpligtende samtale, hvor vi vil give os tid til at høre din historie, således at du kommer i den helt rigtige gruppe.Vi opretter grupper både i Maribo og i Nakskov.

Gruppemner

 

Måske er du ramt af sorg, skilsmisse, kronisk sygdom, eller måske mangler du ganske enkelt netværk. Vi opretter grupper efter dine behov, så ring og vi vil søge andre gruppemedlemmer netop til det emne du ønsker at mødes med andre om.

Pårørende grupper

Når ens nærmeste rammes af personlig krise eller sygdom, er det hele familien som rammes. Pårørende grupper skaber mulighed for at sige det usagte og styrke hele familien i en svær situation. Det kan være jeres familie er ramt af demens, psykisiske eller kroniske sygdomme eller noget helt andet, det vigtigste er at du kan dele "sorgen" og frustrationen over jeres nye familiesituation.

 

selvhjælp er:

 

Netværk VENSKABER ligeværd

FÆLLESSKAB selvudvikling

PERSONLIGE MÅL selvværd

FÆLLESSKAB ERFARING

Grupperne er et fortroligt rum hvor du kan dele sorger og bekymringer med de andre deltagere og sammen skabe de bedste rammer for at komme videre i livet.

Copyright 2012 © All Rights Reserved